Τα Έργα μας

Μεταφορά του ιστοτόπου bax-law.com απο Wix σε WordPress

από | 1 Δεκ 2023 | Έργα μας

Ο Κωνσταντίνος Μαχξεβάνης είναι διεθνούς φήμης δικηγόρος που εξειδικεύεται κυρίως σε υποθέσεις του ναυτιλιακού κλάδου. Ο Κωνσταντίνος είχε ήδη κατασκευασμένο τον ιστοτοπό του στην πλατφόρμα του Wix. Μη έχοντας την πλήρη κυριότητα και την δυνατότητα επέκτασης του ιστοτόπου λόγω τον πολλών περιορισμών που έχει το Wix αποφασίσε να το μεταφέρει στην πλατφόρα ανοιχτου κώδικα, WordPress.

Το WordPress προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες επεκτασιμότητας του ιστοτόπου.Το hosting καθώς πλέον ο ιστότοπος φιλοξενείται σε server της iBS δίνει στον πελάτη την πλήρη κυριότητα.

Η iBS ανέλαβε τη μεταφορά του ιστοτόπου απο το Wix σε WordPress. Με τη χρήση του θέματος Divi της Elegant themes επανακατασκευάσαμε τις σελίδες του ιστοτόπου με μια πιστότητα της τάξεως του 90% σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό του website. Επιπροσθέτως επαναδημιουργήσαμε τις φόρμες Contact us & Careers με τη λεπτομέρια οτι προσθέσαμε προστασία captcha για το spam καθώς δεν υπήρχε προηγουμένως. Στη συνέχεια αξιολογήσαμε την αποδοτικότητα του και βάσει σημαντικών μετρητών παραδώσαμε ένα εκσυγχρονισμένο και μοντέρνο ιστότοπο με υψηλούς δείκτες Βελτιστοποίησης στις Μηχανές Αναζήτησης (SEO).

Σημειώστε πως η iBS φροντίζει για υψηλού επιπέδου ασφαλείας WordPress ιστοτόπους μέσω της χρήσης πολύ γνωστών WordPress plugins. Η έμπειρη ομάδα ανάπτυξης λογισμικού της iBS διασφαλίζει πως αυτός ο ιστότοπος θα παραμείνει υγιής και ασφαλής μακροπρόθεσμα.

Δείτε περισσότερους ιστοτόπους απο την iBS

LIVE WEBSITE

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.