Mail Store archiving solution

Η iBS προσφέρει τη λύση αρχειοθέτησης Mail Store, βασικό στοιχείο για την προστασία και τη διατήρηση κρίσιμων για την επιχείρηση email και αλληλογραφίας

Το email δεν είναι μόνο ένας από τους πιο σημαντικούς τρόπους επικοινωνίας, αλλά αποτελεί επίσης έναν από τους μεγαλύτερους και πολύτιμους πόρους πληροφοριών της επιχείρησης. Οι πληροφορίες που αποστέλλονται μέσω email γενικά δεν αποθηκεύονται πουθενά αλλού, αλλά απλώς παραμένουν στα mailboxes των εργαζομένων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αποθήκευση γνώσεων που εκτείνεται αρκετά χρόνια και μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Επίσης, οι χρήστες μπορούν να διαγράψουν σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά λάθος ή κατά βούληση, χωρίς αυτό να γίνει αντιληπτό. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία σας μπορεί να χάνει σημαντικά δεδομένα κάθε μέρα.

Μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι όλα τα email της επιχείρησής σας αρχειοθετούνται με την προϋπόθεση ότι ρυθμίζετε τη διαμόρφωση για journal archiving. Για να είναι επιτυχημένη μια εταιρεία, είναι σημαντικό να διασφαλίσετε τις πληροφορίες (δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας/επαναφορά), να ικανοποιήσετε τις νομικές απαιτήσεις, να μειώσετε την κατανάλωση πόρων και να διατηρήσετε τη γρήγορη και εύκολη κατ ‘απαίτηση πρόσβαση στους εργαζομένους.

Πλεονεκτήματα για την επιχείρησή σας

  1. Βοήθεια για τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς
  2. Βοήθεια για την εκπλήρωση των υποχρεώσεων του ΓΚΠΔ
  3. Γρήγορη αναζήτηση πλήρους κειμένου για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και συνημμένα
  4. Εξοικονομήστε έως και 70% αποθηκευτικό χώρο
  5. Προστασία από απώλεια δεδομένων
  6. Μειώστε το φόρτο εργασίας των διακομιστών email
  7. Απλοποιήστε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς
  8. Ανεξαρτησία από μεγάλα αρχεία PST
  9. Κατάργηση των ποσοστώσεων γραμματοκιβωτίου

Το Πρότυπο στην Αρχειοθέτηση Email

Το Mail Store Server είναι μια από τις κορυφαίες λύσεις στον κόσμο για αρχειοθέτηση email. Εύκολη εγκατάσταση, αξιόπιστη και χαμηλής συντήρησης.

Τι σας αρέσει περισσότερο;
Γρήγορη εγκατάσταση, απλή διαμόρφωση, πολύ διαισθητικό στη χρήση και η πού καλή ενοποίηση με συστήματα αλληλογραφίας προς αρχειοθέτηση. Αντιπροσωπεύει μια έγκυρη λύση και για ορισμένους από τους πελάτες μας γίνεται ένα απαραίτητο εργαλείο. Η αναζήτηση ιστορικού στο αρχείο email είναι γρήγορη και ακριβής.

Τι δεν σας αρέσει;
Ειλικρινά, με το Mail Store, βρήκαμε την τέλεια λύση για αρχειοθέτηση. Η στρατηγική δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας ενός ολοκληρωμένου αρχείου ή η ενσωμάτωση με κάποια λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας θα μπορούσε να είναι ένα πολύ καλό χαρακτηριστικό . Επίσης, χρειαζόμαστε τη δυνατότητα αναγνώρισης ανεπιθύμητης λληλογραφίας (SPAM) ή πιο περίπλοκων κανόνων αποκλεισμού αυτώ.

Ποια προβλήματα επιλύετε με το προϊόν; Ποια οφέλη έχετε συνειδητοποιήσει;
Η αρχειοθέτηση email και η αναζήτηση ιστορικού. Η δυνατότητα της εφαρμογής κανόνων για τους χρήστες για τη διατήρηση καθαρών mailboxes.

Αντώνης Κορωνιός

Τεχνικός Διευθυντής, iBS ΕΠΕ

Ευέλικτη Αρχειοθέτηση

Το Mail Store Server σας επιτρέπει να αρχειοθετήσετε τα email σας, ανεξάρτητα από το σύστημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείτε για να τα αποθηκεύσετε. Αυτό εγγυάται τη βέλτιστη ευελιξία της εταιρείας σας τώρα και στο μέλλον.

Τεχνολογία Αποθήκευσης

Ο πυρήνας του Mail Store Server αποτελείται από μια πλήρως ενσωματωμένη τεχνολογία αποθήκευσης που μπορεί να διαχειριστεί μεγάλες ποσότητες δεδομένων τόσο αποτελεσματικά όσο και με ασφάλεια. Δεν απαιτεί εξωτερικό σύστημα διαχείρισης βάσης δεδομένων και είναι διαθέσιμο αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης.

U

Γρήγορη Αναζήτηση

Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο αρχείο χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους (όπως ενσωμάτωση στο Microsoft Outlook και πρόσβαση στο Web) και να περιηγούνται γρήγορα στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας μια εξαιρετικά ισχυρή αναζήτηση πλήρους κειμένου. Είναι επίσης δυνατή η πρόσβαση μέσω της γνωστής δομής φακέλων.

Τομείς Εξειδίκευσης

Οι Υπηρεσίες Παραγωγής Ιστοτόπων της iBS έχουν εξειδικευτεί σε πολλούς κλάδους:

Ναυτιλία

Εκδηλώσεις

Κατασκευαστικές

Μεσιτικές

Πληροφορική

Κυβέρνηση

Εμπόριο

Ξενοδοχεία

Επιχειρήσεις

Υγεία

~

Ασφάλιση

Μεταφορές

Οι Αρχές μας

Σεβασμός

Είμαστε έμπειροι στη γεφύρωση των
κενών μεταξύ διαφορετικών πολιτισμών και επιχειρηματικών παραδόσεων. Δουλεύουμε με βάση το σεβασμό προς τις τοπικές προσεγγίσεις και επιχειρηματικές πρακτικές των επιχειρήσεων.

Ευθύνη

Δεν μένουμε μόνο στα λόγια. Στην iBS προσφέρουμε έγγραφα, αναφορές, τεχνουργήματα και άλλα απτά στοιχεία για την επαλήθευση της εξειδίκευσής μας, δεν κάνουμε ποτέ ισχυρισμούς δίχως αποδείξεις.

Βαθιά Μάθηση

Επενδύουμε σε δραστηριότητες Ε&Α και πρωτοπορούμε στη χρήση νέων μεθοδολογιών και εργαλείων πληροφορικής. Από Novell σε Linux, χρησιμοποιώντας Delphi ή Power Apps, είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή.

Εστίαση στο αποτέλεσμα

Δεν θα νιώσετε καμία διαφορά όπου κι αν βρίσκεστε. Σε σχεση με τις απαιτήσεις σας, το πλήρες έργο και οι πληροφορίες προόδου μπορούν να είναι στη διάθεσή σας όλο το εικοσιτετράωρο.

Είστε έτοιμοι να αναπτύξετε κάτι ιδιαίτερο;

9 + 1 =