Τα Νέα μας / Ανακοινώσεις

Λογισμικό Ηλεκτρονικής Ψηφοφορίας της Βουλής των Ελλήνων

από | 16 Απρ 2018 | Νέα

Με επιτυχία ολοκληρώσαμε την υλοποίηση λογισμικού για την ηλεκτρονική ψηφοφορία της Βουλής των Ελλήνων.

Είναι γεγονός! Σήμερα το απόγευμα εγκαινιάστηκε με απόλυτη επιτυχία η ηλεκτρονική ψηφοφορία. Τα αποτελέσματα εμφανίστηκαν άμεσα στις οθόνες της Βουλής και τα αναλυτικά δεδομένα για τις ψηφοφορίες (Ποιοι Ψήφισαν, Ποιοί ήταν Απόντες κ.α.) πλέον είναι διαθέσιμα στο προσωπικό της Νομοθετικής, μέσα σε λίγα λεπτά.

Η πρώτη ψηφοφορία δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και όλοι οι  βουλευτές μετά και από πρόταση της Βουλευτού Λιάνας Κανέλλη χειροκρότησαν τους εργαζομένους στις τεχνικές υπηρεσίες της Βουλής που ολοκλήρωσαν μέσα στο προβλεπόμενο χρόνο την εγκατάσταση του συστήματος.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρία Simon Technologies Α.Ε. για την ανάθεση του έργου υλοποίησης λογισμικού ηλεκτρονικής ψηφοφορίας και για την διαρκή εμπιστοσύνη και υποστήριξη κατά την διάρκεια υλοποίησης.

Ο εξοπλισμός που θα χρησιμοποιούν απο έδω και στο εξής οι Βουλευτές μας για να ψηφίζουν είναι ο Bosch Dicentis με εγκατεστημένη την εφαρμογή ψηφοφορίας που σχεδιάστηκε και υλοποποιήθηκε σύμφωνα με τις ανάγκες της Ελληνικής Βουλής #DicentisVotingApplication. Σύντομα απο τον ανανεωμένος μας ιστότοπο θα μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για την τεχνολογία και τις λεπτομέρειες υλοποίησης του έργου.

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.