Τα Νέα μας / Ανακοινώσεις

Κύρωση του πρώτου μεταμνημονιακού προϋπολογισμού

από | 21 Δεκ 2018 | Νέα

Η 18η Δεκέμβρη του 2018 αποτελεί σημείο αναφοράς για τα πολιτικά πράγματα της χώρας, καθώς υπερψηφίστηκε ο πρώτος τακτικός μεταμνημονιακός προϋπολογισμός, με 154 ψήφους υπερ και 143 κατά. Επρόκειτο για μια ονομαστική ψηφοφορία στην οποία συμμετείχε σχέδον σύσσωμο το εκλεγμένο κοινοβουλευτικό σώμα, με 297 βουλευτές να δίνουν το παρόν.

Μέσω των συσκευών Bosch Dicentis Multimedia και με την χρήση του λογισμικού ηλεκτρονικής ψηφοφορίας από την iBS, επετεύχθει η ταυτόχρονη και ταχύτατη σύνδεση από 297 βουλευτές. Η πρόκληση υπήρξε μεγάλη λόγω της σπουδαιότητας της κοινοβουλευτικής διαδικασίας. Η ομάδα της iBS, εργάστηκε σκληρά για την εμπρόθεσμη ολοκλήρωση της δεύτερης έκδοσης λογισμικού ηλεκτρονικής ψηφοφορίας της Βουλής των Ελλήνων. Επιπλέον αναλάβαμε την τεχνική κάλυψη και τεχνική επιμέλεια για την τέλεση ψηφοφορίας. Τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας εμφανίστηκαν στην κεντρική οθόνη του Κοινοβουλίου, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ψήφισης των άρθρων.

Ελπίζουμε ότι ο πρώτος μετα μνημονιακός προυπολογισμός συνάμα με το επιτυχές παράδειγμα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας στην Βουλή των Ελλήνων, να αποτελέσει ένα καλό οιωνό εκσυγχρονισμού λειτουργίας του δημοσίου. Στο παράδειγμα της Βουλής των Ελλήνων όπου η υιοθέτηση συστημάτων υψηλής τεχνολογίας με την στενή συνεργασία ιδωτικού και δημόσιου τομέα φανερώνει ότι σύνθετα έργα πληροφορικής είναι εφικτό να ολοκληρωθούν στον προβλεπόμενο χρόνο, με το προβλεπόμενο κόστος και το σημαντικότερο να αποτελούν σημείο αναφοράς επιτυχών εγκατάστασεων είτε για εμάς, είτε και για τον κατασκευαστή – Bosch.

Η ομάδα της iBS, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους ιθύνοντες που έπαιξαν ρόλο στην αποτελεσματική υλοποίηση του έργου και ευελπιστεί σε παρόμοιες πετυχημένες μελλοντικές συνεργασίες.

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.