Τα Νέα μας / Ανακοινώσεις

Καλοκαίρι 2012, Το τελευταίο Newsletter!

από | 7 Αυγ 2012 | Ανακοινώσεις, Νέα

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των καλοκαιρινών διακοπών, η εταιρία μας θα παραμείνει κλειστή από την Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012 έως και την Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012.

Για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα μπορείτε να εξυπηρετηθείτε από προσωπικό ασφαλείας για κρίσιμα προβλήματα λειτουργίας (DOWN SERVER) των εξυπηρετητών που φιλοξενούνται και υποστηρίζονται από εμάς.

Σας ευχόμαστε Καλές Διακοπές.

Τέλος Εποχής για τα Newsletter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος Εποχής για τα Newsletter όπως το γνωρίζατε. Ηταν Νοέμβριος του 2004 όταν ξεκινήσαμε την περιοδική ενημέρωση των συνεργατών μας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας: http://www.ibs.gr/news-2004-103.html.

Μέχρι σήμερα (8 χρόνια μετά) στείλαμε επιτυχώς 22 newsletter για την εταιρία μας και πολλά άλλα για λογαριασμό των πελατών μας. Ιδιαίτερα σε μερικές περιπτώσεις αγγίξαμε τους 20.000 παραλήπτες. Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε και σε συνδυασμό με τις επικείμενες αναβαθμίσεις των ιστοτόπων μας αλλάζουμε ολοκληρωτικά την φιλοσοφία καθώς και το λογισμικό μαζικών αποστολών με ένα ΝΕΟ που έχουμε αναπτύξει. Με την νέα λύση λογισμικού μπορούμε να επιτύχουμε την ταυτόχρονη αποστολή μέσω EMAIL & SMS, την άμεση δημοσίευση σε Facebook, κ.α. SOCIAL SITES.

Τον Οκτώβριο λοιπόν θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε και επισήμως τα νέα μας WebSite, ενώ παράλληλα θα μπορείτε να ενημερωθείτε περισσότερο για τις δυνατότητες χρήσης και αποστολής Εύκολα και Γρήγορα, Μαζικών Ενημερωτικών Ανακοινώσεων, Newsletter για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Σας ευχαριστούμε για την συνεχή υποστήριξή σας.

 

Δείτε επίσης, σχετικά με:

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.