Τα Νέα μας / Ανακοινώσεις

Καλοκαιρινές Διακοπές 2022

από | 2 Αυγ 2022 | Ανακοινώσεις

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρία μας λόγω των καλοκαιρινων διακοπών θα παραμείνει κλειστή από την Δευτέρα 15 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 19 Αυγούστου. Συγκεκριμένα:

  • Από 8/8/2022 έως και 12/8/2022 τα γραφεία μας θα παραμείνουν κλειστά και θα εξυπηρετούνται μόνο κρίσιμα προβλήματα λειτουργίας (DOWN SERVER) των εξυπηρετητών που φιλοξενούνται και υποστηρίζονται από την iBS, απο το προσωπικό ασφαλείας.
  • Από 22/8/2022 έως 26/8/2022 θα ξανα ανοίξουν τα γραφεία μας για να την παραλαβη, αποστολή εξοπλισμού πληροφορικής και την παροχή τεχνικών υπηρεσιών υποστήριξης υφιστάμενων έργων με ενεργή σύμβαση υποστήριξης.

Για τις παραγγελίες που θα δεχθούμε στο παραπάνω χρονικό διάστημα, αυτές θα εξυπηρετηθούν μετά το τέλος των διακοπών με σειρά προτεραιότητας. Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, σας προτείνουμε την σύνδεση σας στην περιοχή πελατών της iBS για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτημάτων σας.

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι, καλές και ξέγνοιαστες διακοπές!

Δείτε επίσης, σχετικά με:

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.