Τα Νέα μας / Ανακοινώσεις

Καλοκαιρινές Διακοπές 2020

από | 3 Αυγ 2020 | Ανακοινώσεις

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρία μας λόγω των καλοκαιρινων διακοπών θα παραμείνει κλειστή από την Δευτέρα 10 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 14 Αυγούστου. Συγκεκριμένα:

  • Από 10/8/2020 έως και 14/8/2020 τα γραφεία μας θα παραμείνουν κλειστά και θα εξυπηρετούνται μόνο κρίσιμα προβλήματα λειτουργίας (DOWN SERVER) των εξυπηρετητών που φιλοξενούνται και υποστηρίζονται από την iBS, απο το προσωπικό ασφαλείας.
  • Από 17/8/2020 έως 31/8/2020 θα ξανα ανοίξουν τα γραφεία μας για να την παραλαβη, αποστολή εξοπλισμού πληροφορικής και την παροχή τεχνικών υπηρεσιών υποστήριξης υφιστάμενων έργων με ενεργή σύμβαση υποστήριξης. 

Για τις παραγγελίες που θα δεχθούμε στο παραπάνω χρονικό διάστημα, αυτές θα εξυπηρετηθούν μετά το τέλος των διακοπών με σειρά προτεραιότητας. Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, σας προτείνουμε την σύνδεση σας στην περιοχή πελατών της iBS για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτημάτων σας.

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι, καλές και ξέγνοιαστες διακοπές!
Η ομάδα της iBS

Δείτε επίσης, σχετικά με:

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας έργο. Ακόμη και εάν όχι ακόμη, ξεκάθαρες οι ανάγκες υλοποίησης, ζητήστε μια ΔΩΡΕΑΝ συνεδρία με τον Αναλυτή μας