Τα Νέα μας / Ανακοινώσεις

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση

από | 28 Απρ 2021 | Ανακοινώσεις, Νέα

Διακοπές Πάσχα | 30/04-04/05/21

Από τη Μεγάλη Παρασκευή 30/4/21 έως και τη Τρίτη μετά το Πάσχα 04/05/21 θα παραμείνουμε κλειστά. Θα είμαστε και πάλι κοντά σας την Τετάρτη 05/05/21.

Μπορεί η σωματική και η ψυχολογική κούραση να είναι έκδηλη σε όλους μας αλλά το ότι διανύουμε τη τελευταία και την πιο ευαίσθητη διαδρομή αυτής της μαχροχρόνιας, καθημερινής μάχης με την πανδημίας μας δίνει ελπίδα. Είμαστε στην τελική ευθεία. Η φετινή Ανάσταση ας φωτίσει και ας αναδείξει το δρόμο για τη χαρμόσυνη έξοδο όλων μας από την πανδημία του κορονοϊού.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Ας δούμε όμως τι πραγματικά σημαίνουν αυτές οι ευχές.

Το Πάσχα είναι εβραϊκή λέξη και σημαίνει διάβαση, πέρασμα, μετάβαση.

Η ευχή δηλαδή σημαίνει Καλή Διάβαση. Καλή Διάβαση από το σκοτάδι στο Φως. Καλή διάβαση από τον κατώτερο, γεμάτο πάθη, εαυτό μας, στον Ανώτερο εαυτό μας. Καλή Διάβαση από μία ζωή χωρίς στόχους και ιδανικά, σε μια ζωή με νόημα, ουσία και αξιοσύνη. Καλή Διάβαση από τον άσχημο ανταγωνισμό, στην ευγενή άμιλλα. Καλή Διάβαση από το ψέμα, στην Αλήθεια και τα Ειλικρινή- Ανιδιοτελή Αισθήματα. Καλή Διάβαση από τον θάνατο, στην Αιώνια Νεότητα και Ζωή. Καλή Διάβαση από το μίσος και την κακία, στην Αγάπη και στην Καλοσύνη.

Καλή Ανάσταση: Είναι συμβολική ευχή.

Καλή Ανάσταση του Καλού μας, του Αναγεννημένου μας, του γεμάτου Καλοσύνη και Πληρότητα Εαυτού μας. Την Πραγματική Ευτυχία την βρίσκουμε όταν ανακαλύπτουμε τον αληθινό εαυτό μας και όταν μάθουμε να τον προσφέρουμε για το καλό της ανθρωπότητας. Γιατί μόνο έτσι η ζωή μας αποκτά πραγματική αξία.

Η Ομάδα της iBS, σας ευχόμαστε ολόκαρδα,
Καλή Διάβαση & Καλή Ανάσταση!

Δείτε επίσης, σχετικά με:

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.