Τα Νέα μας / Ανακοινώσεις

Καλή Ανάσταση Καλό Πάσχα

από | 18 Απρ 2020 | Ανακοινώσεις, Νέα

Με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα, η ομάδα της iBS εύχεται σ’ όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Αυτό το Πάσχα είναι διαφορετικό. Ήδη βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Ας κάνουμε υπομονή και να λειτουργήσουμε με κοινωνική συνείδηση, για να περιοριστεί και να εκμηδενιστεί η εξάπλωση του ιού. Η πανδημία εμποδίζει φέτος τις μαζικές συγκεντρώσεις για τις θρησκευτικές λειτουργίες, τα λαϊκά πασχαλινά έθιμα και τις μεγάλες οικογενειακές συνάξεις. Όμως, το μήνυμα αγάπης και ελπίδας της γιορτής του Πάσχα μπορεί και πρέπει να βρει έκφραση στην αλληλεγγύη που οφείλουμε να δείξουμε προς τους συνανθρώπους μας. Σε αυτούς που δοκιμάζονται στις προσωπικές και οικογενειακές δυσκολίες, στα προβλήματα υγείας, στην εργασιακή αβεβαιότητα και στην οικονομική δυσπραγία.

Το μήνυμα αγάπης και ελπίδας πρέπει να βρει έκφραση προς κάθε συνάνθρωπό μας, οποιασδήποτε θρησκείας, γλώσσας και εθνικότητας. Το νόημα του Πάσχα συμπυκνώνεται στην αγάπη και την αλληλεγγύη, που εξ’ ορισμού είναι μήνυμα οικουμενικό και αντιρατσιστικό.

Ιδιαίτερο μήνυμα ευγνωμοσύνης και αλληλεγγύης επιθυμούμε να απευθύνουμε προς τους επαγγελματίες υγείας που δίνουν στην πρώτη γραμμή τη μάχη ενάντια στην πανδημία. Προς τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους στα σουπερμάρκετ, στους φούρνους, στα φαρμακεία. Σας Ευχαριστούμε!

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους και σε όλες.

Δείτε επίσης, σχετικά με:

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.