Τα Νέα μας / Ανακοινώσεις

Καλά Χριστούγεννα! Χρόνια Πολλά!

από | 22 Δεκ 2015 | Ανακοινώσεις, Νέα

Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία, Όνειρα, Χαμόγελα, Δημιουργικότητα, Επιτυχίες … είναι μερικές μόνο από τις ευχές μας για τα φετινά Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά που πλησιάζει!

Όταν το 1995 πρωτοξεκινήσαμε, πιστεύαμε στην δύναμη της γνώσης, της πληροφορικής.  Το εκφράσαμε με το τότε μότο μας: “Helping you to live in a Computer World”. Ήταν την περίοδο που τα Windows 95 εμφανίστηκαν και άλλαξαν τον τρόπο χρήσης των υπολογιστών μας. Συνεχίσαμε να το πιστεύουμε το 2000 μιλώντας για την Νέα Οικονομία και το Internet, όπου hosting, email και τα datacenter μπήκαν στην επαγγελματική μας καθημερινότητα και μας συνόδευσαν μέχρι και την ελληνική προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης το 2003.

Κατά τη διάρκεια των μετά των Ολυμπιακών Αγώνων χρόνων, πλοηγηθήκαμε στο διαδίκτυο, ανακαλύψαμε τα κοινωνικά δίκτυα και τα ηλεκτρονικά καταστήματα, τότε που έκαναν ακόμα πωλήσεις με δυσκολία, ταξιδέψαμε, ονειροπολήσαμε και κάναμε μεγαλεπήβολα σχέδια. Εκπληρώσαμε τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας μέχρι που ξυπνήσαμε στην Ελλάδα του 2010, στην Ελλάδα της κρίσης. Με μοναδικό πλέον εφόδιο την Πληροφορική, πλεύσαμε κόντρα σε πελώρια κύματα και σήμερα, πέντε χρόνια μετά, συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε και να πιστεύουμε στα όνειρά μας!

Η Πληροφορική, οι υπολογιστές, τα προγράμματα, το διαδίκτυο μπορούν να αλλάξουν τους όρους, να μειώσουν έξοδα λειτουργίας, να προσφέρουν σημαντικές και αξιοποιήσιμες πληροφορίες, να δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες. Το μόνο που χρειάζεστε για να απολαμβάνετε αυτά τα πλεονεκτήματα είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης για ζητήματα Πληροφορικής και αυτόν ακριβώς τον ρόλο επιθυμούμε να διαδραματίσουμε Εμείς, η ομάδα της iBS! Σας ευχαριστούμε για την εικοσαετή σας εμπιστοσύνη!

Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά!

Δείτε επίσης, σχετικά με:

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.