Τα Νέα μας / Ανακοινώσεις

Καλά Χριστούγεννα! Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!

από | 21 Δεκ 2020 | Ανακοινώσεις, Νέα

Καλά Χριστούγεννα, Ευτυχισμένο το Νέο Έτος! Σας ευχόμαστε Υγεία και Ευημερία σε εσάς και τους αγαπημένους σας.

Το 2020 ήταν μια περίεργη χρονιά για όλους και το αποκορύφωμα αυτής της πρωτόγνωρης κατάστασης, είναι οι φετινές γιορτές. Πέρα από την όποια δυσκολία μπορεί να αντιμετωπίζουμε, ας διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας για μία καλύτερη χρονιά.

Ανασκοπώντας το 2020 νιώθουμε ευγνωμοσύνη για όλους τους αφανείς ήρωες που περιθάλπουν υπό αντίξοες συνθήκες σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας. Επίσης, σε όλους όσους μας προστατεύουν διατηρώντας σε υψηλά επίπεδα το αίσθημα ευθύνης και δημοκρατικής στάσης που συνάδελφοι τους έχουν αμαυρώσει κατά τα πρόσφατα γεγονότα.

Σας ευχόμαστε η λάμψη και η ζεστασιά αυτών των γιορτινών ημερών να φέρουν υγεία, αισιοδοξία και πολλά χαμόγελα σε εσάς και στους δικούς σας ανθρώπους.

Ιδιαίτερα σε όλους ΕΣΑΣ που για μια ακόμη χρονιά μας τιμήσατε με την συνεχή σας εμπιστοσύνη, ένα Μεγάλο Ευχαριστώ! Ας είναι το Ξεκίνημα της Νέας Χρονιάς αφετηρία μίας ΝΕΑΣ δημιουργικής χρονιάς με σεβασμό στο συνάθρωπό μας.

Χρόνια πολλά! Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!

Δείτε επίσης, σχετικά με:

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.