Τα Έργα μας

Ιστότοπος πολυτελών σκαφών αναψυχής της Atlas Superyacht Management

από | 26 Σεπ 2023 | Έργα μας

Ολοκληρώσαμε την υλοποίηση του νέου ιστοτόπου του Atlas-sym.com

Το Atlas-sym.com είναι ο εταιρικός ιστότοπος μοντέρνας αισθητικής και λειτουργικότητας της Atlas Superyacht Management, εταιρίας για ναυλώσεις, πωλήσεις και διαχείριση πολυτελών Superyacht. Η Atlas Superyacht Management προσφέρει έναν ποικίλο στόλο σχολαστικά συντηρημένων σκαφών και μια αφοσιωμένη ομάδα επαγγελματιών που διασφαλίζουν ότι κάθε πτυχή της εμπειρίας σας στο Superyachting δεν είναι τίποτα λιγότερο από εξαιρετική. Ολα τα εμφανιζόμενα σκάφη αναψυχής προέρχονται απο την αποθήκη δεδομένων του Atlas Superyacht Management.

Το διαχειριστικό, η αναζήτηση και οι σελίδες προβολής των σκαφών υλοποιήθηκαν με το Plugin του WordPress Toolset. Ο χρήστης μπόρει να αναζητήσει σκάφη βάση τυπου yacht, περιοχή ταξιδιού, επισκέπτες, μέγεθος σκάφους, τιμή και όνομα σκάφους. Ειδικότερα:

  • Καταχώρηση & Ευρετήριο Σκαφών (διαχειριστή)
  • Πολύγλωσση λειτουργία για όλες τις γλώσσες του κόσμου

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  Atlas-sym.com.

LIVE WEBSITE

 

Η έμπειρη ομάδα ανάπτυξης λογισμικού της iBS διασφαλίζει πως ο εταιρικός ιστότοπος πολυτελών σκαφών αναψυχής θα παραμείνει σε πλήρη και άριστη λειτουργικότητα.

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.