Τα Έργα μας

Ιστότοπος με Ηλεκτρονική Ψηφοφορία για Πανελλήνιο Διαγωνισμό “ΚΟΥΚΛΟΠΑΙΖΟΥΜΕ”

από | 13 Ιούν 2022 | Έργα μας

Το «Κουκλοπαίζουμε» είναι ένα καλλιτεχνικό εκπαιδευτικό διαδικτυακό πρόγραμμα και ένας πανελλήνιος διαγωνισμός κουκλοθεάτρου. Δημιουργήθηκε ως ένας ανοιχτός και καινοτόμος τρόπος παρουσίασης κούκλων σε μικρούς και μεγάλους.

Μια καινοτόμος και δημιουργική διαδικασία εντός της τάξης που αφορά τη μάθηση και διδασκαλία βήμα προς βήμα για την κατασκευή και την εμψύχωση μιας κούκλας και στη συνέχεια την έμπνευση και τη δημιουργία μιας παράστασης κούκλας. Σύμφωνα με τις ανάγκες υλοποίησης έπρεπε να ενσωματώσουμε μια πολυλειτουργικότητα για την εγγραφή και διαχείριση των επισκεπτών και να τους συσχετίσουμε με τις ανάγκες τέλεσης ηλεκτρονικών ψηφοφοριών. Για να υλοποιήσουμε την επιθυμητή λειτουργικότητα στον νέο ιστότοπο, χρησιμοποιήσαμε την εμπειρία μας με το WordPress προσαρμόζοντας το θέμα DIVI της Elegant Themes.

Επιπρόσθετα διαμορφώσαμε καταλλήλως την λύση ηλεκτρονικής ψηφοφορίας ELVOTE για WordPress έτσι ώστε να διασφαλισθεί  η μοναδικότητα της κάθε ψήφου, καθώς επίσης η αυθεντικοποίηση των χρηστών.

Χωρίς καμμία λειτουργική καθυστέρηση κατέστη δυνατό σε παραπάνω από 1.000 συμμετέχοντες, από Ελλάδα και εξωτερικό, να συνδεθούν, παρακολουθήσουν τα αναρτημένα video και να ψηφίσουν τα αγαπημένα τους. Η αποδοχή από το κοινό, η διασφάλιση της καλής λειτουργίας στις ώρες αιχμής καθώς επίσης και η επιτυχής ενεργοποίηση των μηχανισμών ασφαλείας όποτε χρειάστηκε, συντέλεσαν στην επιτυχή διενέργεια της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας του διαγωνισμού.

Επιπλέον ενσωματώσαμε όλες τις απαραίτητες λειτουργίες στον νέο WordPress ιστότοπο για να δύναται ο διαχειριστής του να τον προσαρμόσει όπως εκείνος επιθυμεί είτε ως προς την εμφάνιση  είτε ως προς το περιεχόμενο.

Επισκεφθείτε τον νέο ιστότοπο του kouklapaizoume.gr για να γνωρίσετε και εσείς τον μαγικό κόσμο του κουκλοθέατρου.

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.