Τα Έργα μας

Ιστότοπος για το συνέδριο career4sea.com

από | 19 Νοέ 2015 | Ιστορικό Έργων

Το CAREER4SEA Forum (career4sea.com) ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Σάββατο 05 Δεκεμβρίου 2015 στο Ίδρυμα Ευγενίδου, προσελκύοντας 1.800 συνέδρους και καλύπτοντας θέματα που αφορούν την καριέρα στον κλάδο της Ναυτιλίας. Το συνέδριο διοργανώθηκε από το SAFETY4SEA (safety4sea.com) περιλαμβάνοντας ζητήματα που αφορούν τους νέους που επιθυμούν καριέρα στον κλάδο της Ναυτιλίας και αναλύοντας το παρόν και το μέλλον του δυναμικότερου και πλέον εξωστρεφούς κλάδου της χώρας. Μέσα από τον ιστότοπου του συνεδρίου carreer4sea.com, πραγματοποιήθηκε η online εγγραφή για την συμμετοχή των συνέδρων και η μετάδοσή του κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του (Live Blogging).

Online Registration form, Live Blogging και Responsive Design για την αυτόματη προσαρμογή της ιστοσελίδας του συνεδρίου ανάλογα με τις διαστάσεις της οθόνης της συσκευής του χρήστη!

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες του WordPress και σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες ανάλυσης, σχεδίασης και προγραμματισμού που προσφέρει η iBS, επιτεύχθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα η δημιουργία του career4sea.com. Πραγματοποιήθηκε βέλτιστη απόδοση του διαθέσιμου budget συνάμα με την υλοποίηση όλων των νέων χαρακτηριστικών που ζητήθηκαν από τον πελάτη.

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.