Ισχυρότεροι και Ταχύτεροι Hosting Cloud Servers

από | 4 Νοέ 2016 | Νέα

Ένα χρόνο κλείσαμε από την μετάβασή μας στο Athens 2 DataCenter της Lamda Helix. Η μετακόμιση και η πρόσφατη αναβάθμιση της Cloud υποδομής μας συνέβαλε αισθητά στην ταχύτερη λειτουργιά των hosting server μας – περισσότεροι πυρήνες (Cores), μεγαλύτερη διαθεσιμότητα χώρου σκληρών δίσκων. Επίσης με τα νέα εργαλεία έγκαιρης ενημέρωσης κατάστασης λειτουργίας (monitoring services) προσφέρεται: ασφαλέστερη σύνδεση και εποπτεία λειτουργίας τους.

Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας σχετικά με το hosting μπορείτε να διαβάσετε ακόλουθα:

Τι είναι τα εργαλεία έγκαιρης ενημέρωσης κατάστασης λειτουργίας

Όταν η υπηρεσία (service) του εξυπηρετητή σας (server) “πέσει” δηλαδή παύσει να λειτουργεί, αυτόματα θα ενημερωθείτε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτό θα συμβεί ακόμη και αν ο εξυπηρετητής σας παύσει να λειτουργεί σε επίπεδο λειτουργικού συστήματος ή και εξοπλισμού (hardware). Οι υπηρεσίες εποπτείας είναι διαθέσιμες μόνο για Dedicated Servers ή και VPS.

Δείτε επίσης, σχετικά με: Cloud Hosting

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.