Τα Νέα μας / Ανακοινώσεις

Ήλιος, Θάλασσα με Google Analytics 4

από | 25 Ιούλ 2023 | Ανακοινώσεις, Νέα

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Καλοκαιρινές διακοπές, ξεκούραση και χαλάρωση αξίζουν σε όλους μας…Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρία μας λόγω των καλοκαιρινων διακοπών θα παραμείνει κλειστή από την Δευτέρα 14 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 18 Αυγούστου. Θα εξυπηρετούνται από προσωπικό ασφαλείας, μόνο κρίσιμα προβλήματα λειτουργίας (DOWN SERVER) των εξυπηρετητών που υποστηρίζονται από την iBS.

Για τις παραγγελίες που θα δεχθούμε στο παραπάνω χρονικό διάστημα, αυτές θα εξυπηρετηθούν απο 1η Σεπτεμβρίου με σειρά προτεραιότητας βάσει της ημερομηνίας του αιτήματος εξυπηρέτησης ή του απεσταλμένου email.

Πριν όμως πιάσουμε τις παραλίες θα θέλαμε να σας ρωτήσουμε αν βλέπετε αυτή την εικόνα στα Google Analytics;

google analytics need update

Εάν ΝΑΙ τότε μάλλον δεν προλάβατε να κάνετε την αναβάθμιση σε Google Analytics 4. Aπο την 1η Ιουλίου 2023 είναι σε λειτουργία τα ΝΕΑ Google Analytics 4 και η καταγραφή επισκεψιμότητας έχει σταματήσει σε όσους ιστότοπους δεν αναβαθμίστηκαν. Διαβάστε σχετικά Universal Analytics is going away – Analytics Help (google.com)

Επικοινώνήστε μαζί μας για να επανεργοποιήσουμε το σύστημα καταγραφής επισκεψιμότητας για τον ιστοτοπο σας!

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι, καλές και ξέγνοιαστες διακοπές!
Η ομάδα της iBS

Δείτε επίσης, σχετικά με:

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.