Η iBS αναβαθμίζει τα πακέτα φιλοξενίας της

από | 15 Ιαν 2019 | Νέα

Η iBS Συστήματα Πληροφορικής Ε.Π.Ε. προσφέρει μια γκάμα πακέτων φιλοξενίας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της, από υπηρεσίες small hosting που απευθύνονται σε επιχειρήσεις με περιορισμένη τεχνική εμπειρία έως premium hosting, δηλάδή υπηρεσίες που απευθύνονται σε επιχειρήσεις με προηγμένη τεχνική εμπειρία και αναζητούν μια διευρυμένη εργαλειοθήκη. Η εταιρία μας, ήδη από το 2015 έχει μετακομίσει στο ATHENS 2 της Lamda Helix, το καλύτερο Datacenter της Ελλάδας και σε ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης. Για την επιλογή αυτή, λήφθηκαν υπ’ όψιν τόσο η πιστοποίηση LEED v4 Gold που αναγνωρίζει τις «πράσινες» πρακτικές που χρησιμοποιούνται κατά την λειτουργία του, όσο και οι αυστηρότατες προδιαγραφές TIER III του Uptime Institute για τη διαθεσιμότητα των συστημάτων του. Με αυτό τον τρόπο, η iBS διασφαλίζει την καλύτερη δυνατή ποιότητα συνδεσιμότητας, προσφέροντας έτσι στους πελάτες της, τις καλύτερες δυνατές συνθήκες φιλοξενίας νέφους.

Οι υπηρεσίες φιλοξενίας της iBS έχουν διαμορφωθεί έτσι ώστε να πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών της. Φιλοξενία σε ιστοσελίδες κοινής χρήσης, που χαρακτηρίζονται από ένα απλουστευμένο λειτουργικό σύστημα για τον τελικό χρήστη σε συνδυασμό με φιλοξενία τεχνολογίας τύπου ”Εικονικοποίησης” (Virtualization), η οποία αποτελεί μια οικονομικά αποδοτική εικονικοποίηση που με την σειρά της οδηγεί σε μια αποτελεσματική κατανομή των πηγών διακομιστών φιλοξενίας. Για την iBS η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά.

Το 2018 αποτέλεσε για την εταιρία μια πραγματικά πετυχημένη χρονιά, καθώς ανταποκρίθηκε στα μέγιστα σε όλες τις προκλήσεις. Η χρονιά αυτή σημαδεύτηκε από κακόβουλες επιθέσεις στους ιστοτόπους των πελατών της εταιρίας, οι οποίες όμως αποκρούστηκαν με τον πιο εμφατικό και αποτελεσματικό τρόπο από την ομάδα της iBS. Έχοντας διανύσει περισσότερα από 23 χρόνια στον χώρο της πληροφορικής, η iBS μεριμνεί να διατηρεί backup των ιστοσελίδων των πελατών της, προκειμένου να βρίσκεται πάντοτε σε θέση να αντιμετωπίσει οποιεσδήποτε αρνητικές καταστάσεις από κακόβουλες επιθέσεις, αποδεικνύοντας συνεχώς για ποιον λόγο αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη για την εταιρία σας. Συν τοις άλλοις, με την αναβάθμιση των πακέτων φιλοξενίας της εδραιώνει ακόμη περισσότερο την δυναμική της στον χώρο της τεχνολογίας, παρέχοντας πάντα τις ιδανικές και πιο σύγχρονες λύσεις πληροφορικής για τους πελάτες της.

Δείτε επίσης, σχετικά με: Cloud Hosting

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.