Τα Έργα μας

Ηλεκτρονική Ψηφοφορία & Διαγωνισμοί στο elvote.gr

από | 29 Αυγ 2023 | Έργα μας

ELVOTE.GR, ιστότοπος ηλεκτρονικών ψηφοφοριών & διαγωνισμών!

Το ELVOTE είναι μια ολοκληρωμένη λύση ψηφοφορίας που επιτρέπει την ασφαλή διαδικτυακή ψηφοφορία μέσω smartphone, tablet ή προσωπικού υπολογιστή, οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Υλοποιήσαμε τον ιστότοπο elvote.gr και ενσωματώσαμε την λειτουργικότητα του συστήματος ηλεκτρονικής ψηφοφορίας και διαγωνισμών του ELVOTE.

Το ELVOTE, το λογισμικό ηλεκτρονικής ψηφοφορίας & διαγωνισμών μπορεί να τελέσει όλων των τύπων των ψηφοφοριών και διαγωνισμών, όπως:

  1. Ψηφοφορία Προσώπων με Σταυρό
  2. Ψηφοφορία Άρθρων με τρείς επιλογές: ΝΑΙ, ΟΧΙ, ΠΑΡΩΝ
  3. Ψηφοφορία Πολυμέσων (Βίντεο, Μουσική, Εικόνα) 
  4. Διαγωνισμός για ραδιοφωνικό σταθμό (ακρόαση τραγουδιών)
  5. Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΚΟΥΚΛΟΠΑΙΖΟΥΜΕ

Με την χρήση του συστήματος ηλεκτρονικών ψηφοφοριών και διαγωνισμών του ELVOTE, η δημιουργία, τέλεση και διαχείριση της δικής σας  ηλεκτρονικής ψηφοφορίας είναι υπόθεση λίγων ημερών.  Ακόλουθα σας παραθέτουμε τα κυριότερα χαρακτηριστικά του:

  1. Αυθεντικοποίηση ψηφοφόρων με σύστημα Ασφαλείας 2FA: Αποστολή μέσω SMS ή email μοναδικού κωδικού στους ψηφοφόρους για σύνδεση.
  2. Σύνδεση Ψηφοφόρου μέσω κοινωνικών δικτύων Google & Facebook.
  3. Αυθεντικοποίηση μοναδικότητας ψήφου: Μέσω cookies, IP, email.
  4. O ψηφοφόρος μπορεί να ψηφίζει απο οπουδήποτε: κινητό, ταμπλέτα ή υπολογιστή.
  5. Ανάλυση αποτελεσμάτων μέσω γραφημάτων 

Γνωρίζουμε επ’ ακριβώς τι σημαίνει ηλεκτρονική ψηφοφορία και πόσο σημαντική είναι η επιτυχής τέλεσή της. Από το 1998 η Βουλή των Ελλήνων, ο εκάστοτε πρωθυπουργός και οι βουλευτές μας, ψηφίζουν μέσω του συστήματος ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. Πλέον η τέλεση ηλεκτρονικών ψηφοφοριών είναι η εφικτή χωρίς την ανάγκη προμήθειας ακριβών συστημάτων.

Μάθετε περισσότερα για το σύστημα ψηφοφορίας Elvote. 

live website

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.