Τα Νέα μας / Ανακοινώσεις

1ο Πειραιάς Street Long Jump

από | 10 Μάι 2023 | Ανακοινώσεις

H iBS ως Official Supporter του Pireaus Street Long Jump δημιουργησε τον ιστότοπο για την εκδήλωση που θα λάβει χώρα στον Πειραιά στις 4 Ιουνίου έξω από το εμβληματικό Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Ο κορυφαίος άλτης στον κόσμο Μίλτος Τεντόγλου, έχει ήδη κλείσει θέση για το “Piraeus Street Long Jump” το οποίο θα αποτελέσει τον πρώτο του αγώνα στην Ελλάδα. Η διοργάνωση εντάχθηκε ήδη στη σειρά World Athletics Continental Tour στην κατηγορία Silver και θα φιλοξενήσει τόσο το μήκος Ανδρών όσο και Γυναικών.

Για την υλοποίηση του WordPress ιστοτόπου, παραμετροποιήσαμε το Divi και φροντίσαμε για την απρόσκοπτη λειτουργία του. Ειδικότερα στη ιστοσελίδα του προγράμματος,  ο επισκέπτης πέρα απο την ανάγνωση του προγραμματισμένων αγώνων και εκδηλώσεων έχει την δυνατότητα να συμμετάσχει σε ηλεκτρονικο διαγωνισμό κοινού με την χρήση των υπηρεσιών της διαδικτυακής πλατφόρμας elvote.gr.

Η ομάδα της iBS θα φροντίσει για την ασφαλή και απρόσκοπτη λειτουργεία του διαδικτυακου τόπου Piraeus Street Long Jump και δεσμεύεται για την τεχνική υποστήριξη της πολύ σημαντικής για την πόλη του Πειραιά, εκδήλωση.

live website

Δείτε επίσης, σχετικά με:

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.