Τα Έργα μας

Εταιρικός ιστότοπος για την Π. Σαρρής & Συνεργάτες

από | 2 Απρ 2014 | Ιστορικό Έργων

Την έμπειρη ομάδα development της iBS επέλεξε και η Π.Σαρρής & Συνεργάτες για τη δημιουργία νέου ιστότοπου που θα προβάλει αποτελεσματικά στο διαδίκτυο το προφίλ της εταιρείας και την ανεξάντλητη ποικιλία προϊόντων εξοπλισμού εστίασης που διαθέτει.

Προβολή καταλόγου προϊόντων σε μορφή ηλεκτρονικού βιβλίου.

Οι επισκέπτες μπορούν εύκολα να περιηγηθούν και να αναζητήσουν τα προϊόντα που επιθυμούν μέσω του καταλόγου σε μορφή ηλεκτρονικού βιβλίου. Συνδυάζοντας την δημιουργικότητα, την τεχνογνωσία και την τεχνική υποστήριξη των συνεργατών της iBS, το αποτέλεσμα που προκύπτει εκφράζει απόλυτα το χαρακτήρα που η Π. Σαρρής & Συνεργάτες επιθυμούσε να δώσει.

Πλέον η εταιρεία Π. Σαρρής & Συνεργάτες με είκοσι-επτά χρόνια εμπειρίας στον εξοπλισμό επαγγελματικών χώρων και εστίασης (εστιατορίων, catering, ξενοδοχείων κ.α) είναι σε θέση να σας παρουσιάσει μέσω του καινούριου δυναμικού ιστοτόπου της, το νέο της κατάλογο προϊόντων με πάνω από 12.000 είδη. Πάντα με γνώμονα την ποιότητα και τον επαγγελματικό της χαρακτήρα, προσφέρει σε εσάς τις καλύτερες λύσεις για τον εξοπλισμό σας.

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.