Τα Έργα μας

Εταιρικός ιστότοπος για την SQE Marine

από | 13 Ιούλ 2018 | Έργα μας

Πραγματοποιήσαμε την ανάπτυξη του νέου sqemarine.com χρησιμοποιώντας WordPress και το θέμα Divi της Elegant Themes. Το θέμα τροποποιήθηκε εμφανισιακά με κώδικα CSS σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, διατηρώντας παράλληλα το responsive design. Υπάρχει αυτόνομη επιλογή επιλεγμένων προϊόντων και υπηρεσιών από τους διαχειριστές του ιστοτόπου στην αρχική σελίδα, καθώς και αυτόματη προβολή ημερομηνιών ερχόμενων εκπαιδευτικών σεμιναρίων.

Χρησιμοποιήσαμε το plugin Gravity Forms για να υλοποιήσουμε και να διευκολύνουμε τη παραγγελία προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρονται στον ιστότοπο. Γράψαμε κώδικα PHP που επεκτείνει τις δυνατότητες αυτόματης προβολής περιεχομένου των ιστοσελίδων, προσαρμόζοντας την εμφάνιση πληροφοριών των προϊόντων και παρέχοντας νέες δυνατότητες φιλτραρίσματος.

Κατά συνέπεια, ο ιστότοπος του νέου sqemarine.com προωθεί αποτελεσματικά τα προϊόντα, υπηρεσίες και άλλες δραστηριότητες της επιχείρησης. Σε αυτό βοηθά ο φιλικός σχεδιασμός του, η βελτιστοποίηση εύρεσης του από μηχανές αναζήτησης και η διευκόλυνση της διαχείρισής του από τον πελάτη.

Επισκεφθείτε τον ανανεωμένο ιστότοπο: www.sqemarine.com

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.