Τα Έργα μας

Εταιρικός ιστότοπος για την Π&Γ Σαββίδης

από | 27 Μαρ 2014 | Ιστορικό Έργων

Η έμπειρη ομάδα της iBS ολοκλήρωσε με επιτυχία τη δημιουργία νέου ιστότοπου για λογαριασμό της εταιρείας Π&Γ Σαββίδης με στόχο τη δυναμική παρουσίαση των προϊόντων της σε συστήματα σκίασης για επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους.

Συνδυάζοντας τεχνογνωσία και δημιουργικότητα,  αποδόθηκε με επιτυχία στο διαδικτυακό κοινό ο χαρακτήρας που η Π&Γ Σαββίδης επιθυμούσε. Οι επισκέπτες της σελίδας μπορούν εύκολα να γνωρίσουν και να αναζητήσουν τα υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας συστήματα σκίασης Warema και τα θερμομονωτικά κουτιά ρολών.

Η εταιρεία Π&Γ Σαββίδης (www.p-j.gr) με γνώμονα το σεβασμό και την εκτίμηση, τη γνώση και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, βρίσκεται κοντά στις ανάγκες των συνεργατών της, κερδίζοντας της εμπιστοσύνη τους, έτοιμη πάντα να προτείνει τις καλύτερες λύσεις για την εφαρμογή των προϊόντων της.

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.