Τα Έργα μας

Εταιρικός ιστότοπος για την anatoliakinita.gr, Εταιρία Διαχείρισης Ακινήτων

από | 8 Νοέ 2019 | Έργα μας

Ολοκληρώσαμε επιτυχώς τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της νέου εταιρικού ιστοτόπου της Ανατολή Ακίνητα. Ο πελάτης μας είναι Ελληνική εταιρεία που ειδικεύεται στο τομέα διαχείρισης ακινήτων, προσφέροντας διάφορες υπηρεσίες όπως αγοραπωλησίες, διαχείριση & εκμετάλλευση και κατασκευή & ανακαίνιση.

Η αποστολή της Ανατολή Ακίνητα είναι να εντοπίζει για τους πελάτες της την ιδανική ιδιοκτησία ή τον ιδανικό αγοραστή, με βάση τις ιδιαίτερες προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό τους. Με επίκεντρο τον άνθρωπο, την οικογένεια και την επιχείρηση, αναλαμβάνουν την αγορά, την πώληση, τη διαχείριση, τη κατασκευή και την ανακαίνιση ιδιωτικών και εμπορικών ακινήτων.

  • WordPress
  • DIVI Builder

Επεξεργαστήκαμε το DIVI θέμα του WordPress χρησιμοποιώντας κώδικα CSS σύμφωνα με τις συγκεκριμένες προδιαγραφές, διατηρώντας ταυτόχρονα την λειτουργικότητα του για την εμφάνιση σε κινητές συσκευές. Ως εκ τούτου, ο νέος ιστότοπος anatoliakinita.gr προωθεί αποτελεσματικά τις υπηρεσίες και άλλες δραστηριότητες της εταιρείας. Ο νέος ιστότοπος WordPress είναι φιλικός και βελτιστοποιημένος προς τις μηχανές αναζήτησης και προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS), εύκολο στην διαχείριση από τον πελάτη.

Επισκεφθείτε την ανακαινισμένη ιστοσελίδα anatoliakinita.gr και θα ήταν χαρά μας να μοιρασθείτε μαζί μας, τη γνώμη σας σχετικά με αυτό το έργο WordPress.

Σημειώστε πως η iBS εξασφαλίζει/εγγυάται πάντα υψηλού επιπέδου ασφαλείας των WordPress ιστοτόπων μέσω της χρήσης πολύ γνωστών WordPress plugins. Επιπρόσθετα, μελετήσαμε και μετρήσαμε όλα τα σημαντικά κριτήρια-κλειδιά προκειμένου να παραδώσουμε ένα εκσυγχρονισμένο και μοντέρνο ιστότοπο με υψηλούς δείκτες Βελτιστοποίησης στις Μηχανές Αναζήτησης (SEO). Η έμπειρη ομάδα ανάπτυξης λογισμικού της iBS διασφαλίζει πως αυτός ο ιστότοπος θα παραμείνει υγιής και ασφαλής μακροπρόθεσμα.

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.