Τα Έργα μας

Δημοσίευση ηλεκτρονικού καταστήματος για την Natura Home

από | 15 Ιούλ 2015 | Ιστορικό Έργων

Σήμερα δημοσιεύσαμε σε έκδοση BETA, δηλαδή σε δοκιμαστική λειτουργία, το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της Natura Home, από όπου μπορείτε να περιηγηθείτε στα διαθέσιμα προς πώληση προϊόντα λευκών ειδών. Οι δύσκολες χρονικές συγκυρίες με την παρουσία των Capital Controls μπορεί να μην μας επέτρεψαν να ενσωματώσουμε τη δυνατότητα πληρωμών μέσω χρέωσης πιστωτικής κάρτας, αλλά πιστεύουμε ότι η δυνατότητα επιλογής προϊόντων και καταστήματος παραλαβής, θα εξυπηρετήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το αγοραστικό κοινό.

Ο λόγος που επισπεύσθηκε η δημοσίευση του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι η έντονη ζήτηση που καταγράφηκε, ιδιαίτερα από όλους όσους διαμένουν εκτός του νομού Αττικής, καθώς δεν είχαν την δυνατότητα να επισκεφθούν ένα από τα καταστήματα της Natura Home έτσι ώστε να δουν από κοντά τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα για το υπνοδωμάτιο, το μπάνιο και για το σπίτι γενικότερα.

Σύντομα λοιπόν, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη και τις δικές σας παρατηρήσεις, θα ολοκληρώσουμε τις εργασίες για το νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα προσδοκώντας να είναι το ευκολότερο στην χρήση e-shop λευκών ειδών στην Ελλάδα!

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.