Τα Έργα μας

digitalsima.gr, o εταιρικός ιστότοπος της Digital Sima

από | 31 Ιαν 2009 | Ιστορικό Έργων

Ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση του ιστότοπου για την γνωστή εταιρία πληροφορικής Digital Sima (digitalsima.gr). Αξιοποιώντας τις δυνατότητες του myWebCMS επιτεύχθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα η ενημέρωση του περιεχομένου και των προϊόντων της εταιρίας. Πραγματοποιήθηκε βέλτιστη απόδοση του διαθέσιμου budget συνάμα με την υλοποίηση όλων των νέων χαρακτηριστικών που ζητήθηκαν από τον πελάτη.

Περιοχή συνεργατών. Ελεγχόμενη πρόσβαση για εξουσιοδοτημένους πελάτες της εταιρίας, για την παρακολούθηση πορείας επισκευής ή και αντικατάστασης ελαττωματικών προϊόντων, που εχουν αποστείλει στην εταιρία!

H Digital Sima ιδρύθηκε το 1988 και ειδικεύτηκε σε θέματα απομακρυσμένης διασύνδεσης Η/Υ και δικτύων. Σήμερα επικεντρώνεται στη διανομή -μέσω δικτύου συνεργατών- προϊόντων και λύσεων για επιχειρήσεις στους χώρους των Δικτυακών υποδομών, των Επικοινωνιακών λύσεων, την Ασφάλεια συστημάτων πληροφορικής και την Αποθήκευση Δεδομένων.

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.