Τα Νέα μας / Ανακοινώσεις

Digi Retail- Επιδότηση ΕΣΠΑ

από | 12 Δεκ 2010 | Νέα

Ελάτε στην iBS για την υποβολή του προγράμματος επιδότησης Digi-Retail του ΕΣΠΑ. Εμπιστευθείτε εμάς που είχαμε 100% επιτυχία στα προηγούμενα προγράμματα που αφορούσαν τις ψηφιακές ενισχύσεις όπως ηλεκτρονικό εμπόριο, ηλεκτρονική ασφάλεια, κ.α. Παρέχουμε λύσεις EShop, Loyalty, Mobile Apps, Online Marketing ειδικά για Digi-Retail και σε συνεργασία με την Data Communication παρέχουμε λύσεις ολοκλήρωσης ERP και CRM.

Καλέστε μας τώρα και θα αναλάβουμε την υποβολή πρότασης και την υλοποίηση του προγράμματος επιδότησης Digi-Retail.

Το Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και η Ειδική Γραμματεία Ψηφιακού Σχεδιασμού, στο πλαίσιο υλοποίησης του ΕΠ “Ψηφιακή Σύγκλιση” ανακοινώνουν την έναρξη των νέων δράσεων κρατικών ενισχύσεων “digi-content” και “digi-retail”, οι οποίες απευθύνονται σε περισσότερες από 200.000 ελληνικές επιχειρήσεις.

Η ηλεκτρονική υποβολή επενδυτικών σχεδίων στη δράση “digi-content” θα διαρκέσει από την 6η Δεκεμβρίου 2010 έως την 14η Ιανουαρίου 2011, ενώ στη δράση “digi-retail” από την 14η Ιανουαρίου 2011 έως την 15η Φεβρουαρίου 2011.

Δείτε επίσης, σχετικά με:

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.