Τα Έργα μας

Control Panel CMS, Version 5.0

από | 30 Ιούν 2011 | Ιστορικό Έργων

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ διαχειριστικό εργαλείο ενημέρωσης ιστοτόπων.

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης των προϊόντων & υπηρεσιών μας για το διαδίκτυο, σας ενημερώνουμε πως σύντομα θα είναι διαθέσιμη η νέα έκδοση του διαχειριστικού εργαλείου CMS. Η ενημέρωση του περιεχομένου εξελίσσεται και οπλίζεται με νέα χαρακτηριστικά!

Σε αυτήν μας την κίνηση, η δική σας συμβολή είναι απαραίτητη. Θα θέλαμε λοιπόν να γνωρίσουμε, τη δική σας γνώμη για τις πιθανές προσθήκες ή αναβαθμίσεις που εσείς επιθυμείτε και που εντοπίσατε κατά τη διάρκεια ενημέρωσης του site σας. Κάθε παρατήρηση σας, ακόμα και μικρή, είναι βέβαιο ότι θα συμβάλλει στην πληρέστερη ΝΕΑ έκδοση.

Το νέο Control Panel, πέρα από τον νέο και λειτουργικότερο σχεδιασμό, ενσωματώνει Νέες τεχνολογίες που εξασφαλίζουν την υψηλή διαθεσιμότητα και την εκτόξευση των στατιστικών του Google Analytics απλά, γρήγορα και το κυριότερο ΔΩΡΕΑΝ.

Μην διστάσετε λοιπόν, στείλτε μας τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας για να εξετάσουμε την πιθανή ενσωμάτωσή τους στο νέο περιβάλλον. Παρακαλούμε τα απαντητικά emails να μας τα στείλετε στην διεύθυνση: [email protected].

Εάν πάλι δεν είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε για την κατασκευή του Web Site σας, ίσως τώρα να είναι η κατάλληλη στιγμή. Η εκτόξευση των στατιστικών των Google Analytics με τη χρήση του Control Panel CMS είναι δεδομένη!

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.