Τα Έργα μας

CHRONOMETRO, ηλεκτρονικό χρονόμετρο συνεδριάσεων

από | 8 Μαρ 2021 | Αξιοσημείωτα Έργα, Έργα μας, Νέα

Το CHRONOMETRO είναι ηλεκτρονικό χρονόμετρο συνεδριάσεων, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την χρονομέτρηση και δίκαιη διαχείριση του χρόνου ομιλητών στην αίθουσα συνεδριάσεων μα και στην διαδικτυακή σας συνεδρία. Δεν χρειάζεται ειδική καλωδίωση και μπορεί να λειτουργήσει εύκολα και οποιαδήποτε στιγμή όπου είναι αναγκαία η χρονομέτρηση.

Ο διαχειριστής, πέρα από την μέτρηση χρόνου ομιλίας ελέγχει όλες τις παραμέτρους μέσα από το πολύγλωσσο περιβάλλον διαχείρισης, διαμορφώνει την εμφάνιση του χρονομέτρη επιλέγοντας τον τύπο, μέγεθος, χρώμα του υποβάθρου, και της γραμματοσειράς. Επιπλέον, επιλέγει τον ήχο και τον ρυθμό ακούσματος.

Με το CHRONOMETRO δίνουμε λύση στην ανάγκη δίκαιης διαχείρισης χρόνου ομιλητών και προσφέρουμε την ΔΩΡΕΑΝ λειτουργία και δοκιμή του σε ειδική έκδοση. Στην WebFree έκδοση η κοινή θέαση του διανυόμενου χρόνου μπορεί να γίνει μόνο με share screen από την οθόνη του διαχειριστή (admin). Για επιπλέον δυνατότητες υπάρχουν άλλες εκδόσεις χρονομέτρων με πολλά επιπλέον χαρακτηριστικά.

Χρειάζεσαι έναν χρονομέτρη ομιλητών; Το CHRONOMETRO είναι η λύση στην ανάγκη σου. Με καλαίσθητη εμφάνιση χρόνου και λειτουργία σε κάθε τύπου συσκευή.

Είναι σχεδιασμένο ειδικά για αίθουσες δημοπρασίας, δικαστήρια, αμφιθέατρα, για αντίστροφη μέτρηση του χρόνου ομιλίας ή δημοπρασίας και πλήρως παραμετροποιήσιμο από τον διαχειριστή. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα του προϊόντος.

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.