Τα Νέα μας / Ανακοινώσεις

Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα

από | 23 Δεκ 2014 | Ανακοινώσεις, Νέα

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Φέτος κλείνουμε είκοσι (20) χρόνια δραστηριοποίησης στον χώρο της πληροφορικής με έδρα στον Πειραιά. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη και υποστήριξη που με έχετε δείξει για μια ακόμη χρονιά.

Αρκετοί από εσάς μας θυμάστε από τα πρώτα βήματα μας, άλλοι πάλι μας γνωρίσατε στην πορεία, όπου με απόλυτη αίσθηση ευθύνης και των προσδοκιών σας, προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερο δυνατό εαυτό μας. Σας ευχαριστούμε και ευελπιστούμε με την αλλαγή του Πειραιά να νιώσετε και την αντίστοιχη δική μας.

“Μεγαλώνουμε” διατηρώντας αναλλοίωτη την ίδια νεανική φλόγα να αντιμετωπίσουμε κάθε είδους πρόκληση που ο θαυμαστός κόσμος της πληροφορικής μπορεί να μας επιφυλάσσει.

Ο πρώτος μήνας του 2015, ο Ιανουάριος αποτελεί ουσιαστικά τον γενέθλιο μήνα μας που τότε στο μακρινό 1995 ξεκινήσαμε. Για να το γιορτάσουμε έχουμε ετοιμάσει πολλα ενδιαφέροντα γεγονότα και δώρα που θα διαβάσετε σταδιακά στις ιστοσελίδες μας.

Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία, ευτυχία, αγάπη και δημιουργικότητα.

Η Ομάδα της iBS

Αντωνης, Γιάννης, Αλεξ, Γιώργος Ρ., Γιώργος Π., George, Μαριαλένα, Παναγιώτης

Δείτε επίσης, σχετικά με:

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.