Τα Νέα μας / Ανακοινώσεις

Bραδιά Συνεργατών της iBS 2022

από | 10 Οκτ 2022 | Νέα

Ας κάνουμε ένα διάλειμμα και ας διασκεδάσουμε! Καλωσορίζοντας τους καινούριους μας συνεργάτες.

Χαιρόμαστε που είχαμε άλλη μια επιτυχημένη χρονιά. Επιπλέον, σε αυτό το έτος, καλωσορίσαμε νέους συνεργάτες και υπαλλήλους για να μας βοηθήσουν να ολοκληρώσουμε τα έργα μας εντός των καθορισμένων χρονικών ορίων.

Λαμβάνοντας υπόψη τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση των συνεργατών και των εργαζομένων μας, είμαστε βέβαιοι ότι όλοι οι εταιρικοί στόχοι θα εκπληρωθούν και ότι το έτος 2023 θα είναι μια συναρπαστική στιγμή για την εταιρεία μας καθώς ανοίγουμε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία μας.

Στην iBS, θεωρούμε τους συνεργάτες και τους υπαλλήλους μας μέρος της οικογένειάς μας. Ως εκ τούτου, διοργανώνουμε κάθε χρόνο μια βραδιά για την ομάδα μας. Κατά τη διάρκεια του φετινού Bραδιά Συνεργατών της iBS, συναντηθήκαμε για να δειπνήσουμε, να διασκεδάσουμε και να συζητήσουμε τα τρεχών και προσεχή έργα μας.

Επιπλέον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους παρευρέθηκαν και όσους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν λόγω απόστασης. Σας ευχαριστούμε που είστε πολύτιμο μέλος της ομάδας μας. Εκτιμούμε την πίστη και την υποστήριξή σας.

Δείτε επίσης, σχετικά με:

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.