Τα Νέα μας / Ανακοινώσεις

Aποκτήστε domain name εξοικονομώντας χρόνο & χρήμα

από | 27 Μαρ 2023 | Νέα

Είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε το επόμενο σας website αλλά δεν έχετε ακόμα domain name;

Η iBS προσφέρει μια εξαιρετική επιλογή domain names για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Επιπλέον, προσφέρουμε διάφορες μεθόδους πληρωμής για να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας.

Ακόλουθα σας παραθέτουμε τον τιμοκατάλογό για την αγορά και ανανέωση domain name. Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με το επιθυμητό domain name, τη διάρκεια της κατοχύρωσης και τυχόν επιπρόσθετες υπηρεσίες που επιλέξετε. Συγκεκριμένα η iBS χρεώνει τα domains 15-17€ τον πρώτο χρόνο και η ίδια τίμη ισχύει και για κάθε ανανέωση τα επόμενα έτη σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό που κάνει μια μικρή έκπτωση τον πρώτο χρόνο και στη συνέχεια χρεώνει ακριβότερα την κάθε ετήσια ανανέωση.

Τιμοκατάλογος

Domains Ετήσια Κατοχύρωση Τιμή Ετήσιας Ανανέωσης
.gr 15€ 15€
.com 17€ 17€
.eu 15€ 15€

 

Η κατοχύρωση ονομάτων χώρου είναι μια υπηρεσία που την παρέχουμε σε συνδυασμό με την παροχη συμβουλευτικών οδηγιών για την σωστή χρήση του.

Επιπλέον, παρέχουμε διάφορες μεθόδους πληρωμής για να διευκολύνουμε την αγορά του domain name σας. Μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα καθώς και με ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ. Για τους ενεργούς πελάτες της εταιρείας οι εξοφλήσεις γίνονται συνολικά ανεξαρτήτως ποτε λήγει η σύμβαση του domain (Η iBS εξοφλεί όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις του πελάτη τη στιγμή που λήγει η σύμβαση και ο πελατης πληρωνει META εξοικονομώντας χρόνο).

Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε το νέο σας domain εδώ.

Δείτε επίσης, σχετικά με:

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.