Τα Έργα μας

Μετάβαση του safety4sea.com σε WordPress

από | 18 Νοέ 2015 | Ιστορικό Έργων

Η εταιρία μας ολοκλήρωσε με επιτυχία τη μετάβαση του γνωστού πλέον ειδησεογραφικού ιστότοπου safety4sea.com σε WordPress. Το SAFETY4SEA|Maritime Safety News παρέχει πληροφόρηση σχετικά με τον κλάδο της ναυτιλίας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ενημέρωση για τους τομείς ασφάλειας και  διαχείρισης ρίσκου. Βασικότερη θεματολογία των ζητημάτων που καλύπτει είναι η ευαισθητοποίηση για την ασφαλή ναυσιπλοΐα, σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς.

Από το 2010 όπου πρωτοδημοσιεύθηκε μέχρι και σήμερα έχουν γίνει αρκετές τροποποιήσεις και αναβαθμίσεις. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες του WordPress και σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες ανάλυσης, σχεδίασης και προγραμματισμού που προσφέρει η iBS, μας δόθηκε πλέον η δυνατότητα της πλήρους διαχείρισης του περιεχομένου και της εμφάνισης του ειδησεογραφικού ιστότοπου.

Μεταβείτε στο αναβαθμισμένο site του safety4sea!

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.