Τα Νέα μας / Ανακοινώσεις

Αναβάθμιση πόρων για τις υπηρεσίες Hosting

από | 14 Ιαν 2019 | Ανακοινώσεις

Φιλοξενώντας τον εταιρικό σας ιστότοπο, το ηλεκτρονικό σας κατάστημα στην iBS, απολαμβάνετε την ισχυρή Εγγύηση για Αδιάλειπτη Λειτουργία και Ασφάλεια.

Με εγγύηση χρόνου αδιάλειπτης λειτουργίας στο 99.9%, η iBS προσφέρει μια υπηρεσία φιλοξενίας υψηλών προδιαγραφών, που ενισχύει την εμπιστοσύνη σε όποιον επιθυμεί να βρει έναν αξιόπιστο πάροχο υπηρεσιών φιλοξενίας. Με ενσωματωμένους σαρωτές για τον εντοπισμό κακόβουλου κώδικα και απειλών, προσφέρουμε ισχυρή προστασία από ιούς και την αδιάλειπτη παρακολούθηση των φιλοξενούμενων ιστοτόπων. Η iBS θα σας βοηθήσει να έχετε έναν ιστότοπο που λειτουργεί ομαλά και αποδοτικά με ελάχιστα προβλήματα και σχεδόν μηδενικές διακοπές. Επιπλέον με την προσθήκη CDN υπηρεσιών, μπορείτε να επωφεληθείτε από γρηγορότερους χρόνους φόρτωσης σελίδων για τους αναγνώστες, τους πελάτες και γενικά τους επισκέπτες του ιστοτόπου σας.

100% διαθεσιμότητα στις hosting υπηρεσίες για το 2018

  • Η iBS μέσα στο 2018 επέτυχε να έχει 100% διαθεσιμότητα στις hosting υπηρεσίες της. Στεγαζόμαστε στο βραβευμένο Athens-2 της Lamda Hellix που είναι το Πρώτο Data Center στη ΝΑ Ευρώπη που έλαβε την Πιστοποίηση Tier III of Constructed Facility.
  • Επιτύχαμε την άμεση αποκατάσταση λειτουργίας για στους λιγοστούς ιστότοπους που δεχθήκανε επίθεση. Οι αιτίες προσβολής ήταν το ανημέρωτο WordPress και η ύπαρξη εύκολων κωδικών για την σύνδεση μέσω του FTP. Με απόλυτη επιτυχία επαναφέραμε άμεσα όλο το περιεχόμενο που είχε διαγραφεί μέσω της υποδομής λήψης αντιγράφων ασφαλείας (backup) που διαθέτουμε.

Δωρεάν Αναβάθμιση χώρου δίσκου hosting, για όλους τους πελάτες μας

Για το 2019 προσφέρουμε για όλους τους πελάτες μας ανεξαιρέτως την δωρεάν αναβάθμιση πόρων και συγκεκριμένα την αύξηση του χώρου δίσκου σας. Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για να έχετε συχνότερα αντίγραφα ασφαλείας. Ναι, μπορείτε να έχετε στην διάθεση σας τοπικό backup ακόμη και από το οικονομικότερο πακέτο φιλοξενίας! Συγκεκριμένα:

  • Small Hosting: Από 1 GB σε 2 GB
  • Medium Hosting: Από 3 GB σε 5 GB
  • Advanced Hosting: Από 5 GB σε 10 GB
  • Premium Hosting: Από 25 GB σε 50 GB

Η ολοκλήρωση της αύξησης του χώρου δίσκου γίνεται αυτόματα και δεν θα επηρεάσει την λειτουργία των ιστοτόπων, για όλα τα πακέτα φιλοξενίας των πελατών μας. Ειδικότερα μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην εταιρική μας σελίδα περί φιλοξενίας ιστοτόπων ή και να συνδεθείτε στην περιοχή πελατών της iBS και να δείτε απευθείας την τρέχουσα χρήση πόρων του πακέτου φιλοξενίας σας.

Δείτε επίσης, σχετικά με: Cloud Hosting

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.