Εκλογές για την ανάδειξη των μαθητικών συμβουλίων

από | 3 Οκτ 2024 | Πληροφορική

Εκλογές για την ανάδειξη του Δεκαπενταμελούς Μαθητικού Συμβουλίου Γυμνασίων & Λυκείων.

Το σχολείο, εκτός από τον γνωστικό, τον παιδαγωγικό και τον κοινωνικοποιητικό του ρόλο, έχει ως στόχο να διαπλάσει συνειδητούς και κριτικά σκεπτόμενους πολίτες, με επίγνωση των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεών τους. Γι’ αυτό, μέσω της διαδικασίας ανάδειξης των Μαθητικών Κοινοτήτων και του Δεκαπενταμελούς Μαθητικού Συμβουλίου του σχολείου, οι μαθητές εξοικειώνονται με τη λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών, αναγνωρίζουν τη σημασία του διαλόγου και της συνεργασίας για την επίλυση των προβλημάτων και ασκούνται στη συμμετοχή στα κοινά.

Χάρη στην πολύτιμη συμβολή της τεχνολογίας, η ομαλή και επιτυχή διεξαγωγή εκλογών με την άμεση ηλεκτρονική ψηφοφορία όλων των μαθητών είναι μια ακρως επικοδομητική διαδικασία ανεξάρτητα απο τον τρόπο τέλεσης της, είτε μέσα στην αίθουσα πληροφορικής είτε εξ αποστάσεως με την χρήση των κινητών τηλεφώνων τους.

ELVOTE plans

Πλεονεκτήματα

  1. Δεν χάνεται ούτε μια ώρα μαθηματος
  2. Δεν δημιουργείται αναστάστωση στο σχολείο
  3. Η καταμέτρηση γίνεται αυτόματα και ηλεκτρονικά, χωρίς λάθη
  4. Τα παιδια μπαίνουν στην ενοια της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας και της συμμετοχής
  5. Οι καθηγητές απελευθερώνονται απο την όλη διαδικασία

Με την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα προς όλους μέσω του ιστοτόπου του Σχολείου.

Η iBS ενισχύει αυτή την προσπάθεια και προσφέρει χορηγία 50% για την τέλεση των ηλεκτρονικών ψηφοφοριών μέσω της πλατφόρμας τέλεσης ηλεκτρονικών ψηφοφοριών ELVOTE. Ανεξάρτητα απο το πλήθος των μαθητών και με απόλυτη διαφάνεια, εμπιστευτικότητα ψηφίστε ηλεκτρονικά το 15μελές συμβούλιο άμεσα και γρήγορα κανοντας χρήση το ELVOTE ON-DEMAND.

diorganosi sxolikon eklogon elvote me xorigia

Δείτε επίσης, σχετικά με: ELVOTE - ηλεκτρονική ψηφοφορία

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.