Τα Νέα μας / Ανακοινώσεις

Στατιστικά επισκεψιμότητας με τα Google Analytics

από | 29 Μάι 2023 | Πληροφορική

Το Google Analytics είναι ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία για την ανάλυση της κίνησης και της συμπεριφοράς των χρηστών σε ιστοσελίδες και εφαρμογές. Πολλές επιχειρήσεις και επαγγελματίες χρησιμοποιούν το Google Analytics για να αποκτήσουν πολύτιμες πληροφορίες για την απόδοση τους στο διαδίκτυο. Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσουμε πώς μπορείτε με την χρήση του Email σας, να συνδεθείτε με το Google Analytics.

  • Αρχικά, θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Google Analytics αν δεν έχετε ήδη έναν. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Google Analytics και να ακολουθήσετε τις οδηγίες για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό.
  • Στη συνέχεια για να επιτρέψετε στο Google Analytics να αποκτήσει πρόσβαση στα δεδομένα σας, θα χρειαστείτε έναν λογαριασμό υπηρεσίας (Service Account) στο Google Cloud Platform. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα Service Account.
  • Ύστερα θα πρέπει να παράσχετε τις απαραίτητες άδειες πρόσβασης στο λογαριασμό υπηρεσίας σας, ώστε να έχει πρόσβαση στα δεδομένα του Google Analytics και να εκτελέσει αναλύσεις.
  • Τέλος, για να συνδεθείτε με το Google Analytics χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας, θα πρέπει να συμπληρώσετε τις πληροφορίες του λογαριασμού υπηρεσίας σας (Service Account) στις ρυθμίσεις σύνδεσης του Google Analytics.

Εαν δεν ξέρετε πως να συνδεθείτε στο Google analytics χωρίς Google Λογαριασμό πατήστε εδώ

Συμπεράσματα: Η χρήση του επαγγελματικού σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να συνδεθείτε στο Google Analytics παρέχει μια βολική λύση για την ανάλυση των δεδομένων σας. Mπορείτε να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα του Google Analytics χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσετε έναν ξεχωριστό λογαριασμό Gmail ή άλλης υπηρεσίας email. Ανακαλύψτε την απόδοση της ιστοσελίδας ή της εφαρμογής σας και λάβετε αποφάσεις βασιζόμενες σε δεδομένα για τη βελτίωση της επιχείρησής σας.

Για να μάθετε τις κύριες λειτουργίες του Google Analytics πατήστε εδώ

Σύνδεση με Google Analytics 4

Δείτε τα στατιστικά επισκεψιμότητας του ιστοτόπου σας μέσα απο την διαχειστική σελίδα του WordPress. Αναλαμβάνουμε την τεχνική επιμέλεια του ιστοτόπου σας ώστε να είναι πλήρως συμβατός με τα νέα Google Analytics.

sindesi me google analytics 4

Δείτε επίσης, σχετικά με:

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.