Τα Νέα μας / Ανακοινώσεις

20 χρόνια στον Πειραιά, παρέχουμε λύσεις πληροφορικής

από | 1 Ιούν 2014 | Νέα

Η διεθνής ναυτιλιακή έκθεση Ποσειδώνια 2014 ανοίγει σήμερα το απόγευμα τις πύλες της και η φετινή έκθεση βρίσκει την εταιρεία μας να συμπληρώνει είκοσι συναπτά έτη παρουσίας στον Πειραιά.

Είκοσι χρόνια παρέχουμε λύσεις για κάθε ανάγκη πληροφορικής στον κόσμο των επιχειρήσεων και της ναυτιλίας!

Κάθε σύγχρονη επιχείρηση βασίζεται στην IT υποδομή της για την αποτελεσματική λειτουργία της. Για τη δική σας επιχείρηση, μη ρισκάρετε. Μπορείτε να εμπιστευθείτε την εικοσαετή εμπειρία μας:

  • Για κάθε ανάγκη εφαρμογών λογισμικού. Διαθέτουμε, εγκαθιστούμε, υποστηρίζουμε ή/και σχεδιάζουμε και δημιουργούμε την εφαρμογή που έχετε ανάγκη. Οι συνεργασίες μας με κορυφαίους κατασκευαστές όπως MICROSOFT, CA, GFI, RBASE, PANDA κ.α., καθώς και η μακρόχρονη εμπειρία μας και με εφαρμογές ανοιχτού κώδικα, μας επιτρέπουν να προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση για κάθε σας ανάγκη. Αρκεί να μας πείτε τις ανάγκες σας. Ακόμα και αν η εφαρμογή που χρειάζεστε δεν υπάρχει, αναλύουμε τις ανάγκες σας, σχεδιάζουμε και δημιουργούμε λογισμικό στα μέτρα σας!
  • Για κάθε ανάγκη υλικοτεχνικής υποδομής. Από έναν απλό σταθμό εργασίας μέχρι ολοκληρωμένα διασυνδεδεμένα δίκτυα με εξειδικευμένο δικτυακό εξοπλισμό και πολλαπλούς εξυπηρετητές. Από την αγορά του απαραίτητου εξοπλισμού μέχρι την εγκατάσταση και την τεχνική υποστήριξη, σας έχουμε καλυμμένους!
  • Για ότι αφορά την παρουσία σας στο διαδίκτυο. Από το email σας μέχρι την δημιουργία και τη φιλοξενία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Από τη δημοσίευση του ισολογισμού σας μέχρι την κατασκευή και την υποστήριξη ειδησεογραφικών ιστότοπων μεγάλης επισκεψιμότητας. Από τον σχεδιασμό και την υλοποίηση μέχρι την φιλοξενία και την υποστήριξη.
  • Για την παροχή τενικής υποστήριξης. Από την αντιμετώπιση ενός άμεσου προβλήματος μέχρι την διαρκή παρακολούθηση και την πρόληψη προβλημάτων στην υποδομή σας με την παροχή συμβολαίων συντήρησης.
  • Για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για κάθε συνδυασμό των παραπάνω. Η υποδομή μιας μεγάλης επιχείρησης απαιτεί την συνεργασία διαφορετικών εφαρμογών π.χ. μεταξύ του ηλεκτρονικού καταστήματος και εφαρμογών ERP / CRM. Επιπλέον, συχνά δεν γνωρίζετε από ποιο μέρος της υποδομής σας προέρχεται κάποιο πρόβλημα, π.χ. για την ηλεκτρονική σας αλληλογραφία απαιτείται η ομαλή λειτουργία του υπολογιστή σας και του τοπικού σας δικτύου καθώς και του εξυπηρετητή. Με εμάς θα ξέρετε πάντα σε ποιον να απευθυνθείτε!

Για περισσότερες πληροφορίες, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Δείτε επίσης, σχετικά με: Ναυτιλία

Ας ξεκινήσουμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας Έργο Πληροφορικής: Ανάπτυξη Λογισμικού, Παραγωγή Ιστοτόπων, Εξοπλισμός H/W & S/W γραφείων, Cloud Hosting Servers και Τεχνική Υποστήριξη, Συντήρηση Δικτύων IT.