Συντήρηση και Υποστήριξη του WordPress

Η τακτική συντήρηση του WordPress είναι επιτακτική ώστε να διατηρείται ασφαλής και να λειτουργήσει ομαλά ο εταιρικός ιστότοπος ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.Η εγκατάσταση των πιο πρόσφατων ενημερώσεων λογισμικού και η διατήρηση του πυρήνα του  WordPress ενήμερου, συμπεριλαμβανομένου του θέματος (theme), τα πολλαπλά πρόσθετα (plugins), καθώς επίσης του εξυπηρετητή, είναι μείζονος σημασίας!

Παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες υποστήριξης και συντήρησης WordPress εγκαταστάσεων, που περιλαμβάνουν παρακολούθηση της ασφάλειας 24 ώρες το 24ωρο, ημερήσια αντίγραφα ασφαλείας εκτός των εγκαταστάσεων, εβδομαδιαίες ενημερώσεις στον πυρήνα του WordPress, των θεμάτων και πρόσθετών του καθώς και εξατομικευμένη προσαρμογή των χαρακτηριστικών.

Τι περιλαμβάνει η προληπτική συντήρηση του WordPress

  • Έλεγχος Ιστοτόπου: Μόλις εγγραφείτε στην υπηρεσία μας, θα ελέγξουμε τον ιστότοπο σας για να διαπιστώσουμε αν υπάρχουν τροποποιημένα θέματα ή πρόσθετα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν κάποιο πρόβλημα κατά την διάρκεια των αναβαθμίσεων. Επίσης, θα ελέγξουμε για σημεία στα οποία θα μπορούσαμε να προτείνουμε μια καλύτερη εναλλακτική λύση. Θα καταρτιστεί για εσάς πλήρης αναφορά. Αν δεν υπάρχουν εμπόδια, τότε θα ενημερώσουμε την εγκατάσταση του WordPress καθώς και τα πρόσθετα που έχετε, στην πιο πρόσφατη έκδοση.
  • Έλεγχος Ενημερώσεων: Κάθε μήνα θα συνδεόμαστε στην εγκατάσταση του WordPress που έχετε και θα διενεργούμε τις απαραίτητες ενημερώσεις.
  • Έλεγχος Παραβίασης / Σάρωση Αρχείων: Θα κάνουμε τακτικά σάρωση του ιστοτόπου σας για να ελέγξουμε κάθε κακόβουλο λογισμικό ή ύποπτη δραστηριότητα. Ακόμα και μια πλήρως ενημερωμένη ιστοσελίδα μπορεί να παραβιαστεί, αν κάποιος ανακαλύψει μια ευπάθεια στον κώδικα του WordPress ή σε κάποιο πρόσθετό του, για το οποίο δεν έχει εκδοθεί ακόμα ενημέρωση για κάποιο bug του. Αν ανακαλύψουμε κάποιο πρόβλημα, θα επιχειρήσουμε να εντοπίσουμε την πηγή του κενού ασφαλείας και να επαναφέρουμε τον ιστότοπό σας στην πιο πρόσφατη υγιή του έκδοση από τα αντίγραφα ασφαλείας που έχουμε στην κατοχή μας.
  • Ολικό Backup Ιστοτόπου: Θα προγραμματίσουμε μια διαδικασία ώστε να λαμβάνετε αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας, τα οποία θα αποθηκεύσουμε στον δικό σας ασφαλή αποθηκευτικό χώρο που βρίσκεται στους διακομιστές μας.
  • Επαναφορά Ιστοτόπου: Σε περίπτωση που ανακαλύψουμε τυχόν προβλήματα κατά τους τακτικούς μας ελέγχους, ή μας αναφέρετε κάποιο πρόβλημα σχετικά με τον ιστότοπό σας, θα τον επαναφέρουμε στην πιο πρόσφατη υγιή του έκδοση. Οπότε ακόμα κι αν εσείς ή ο προγραμματιστής σας διαγράψατε εκ παραδρομής ολόκληρο τον ιστότοπό, είμαστε εδώ για να σας σώσουμε.

Ενημερώσεις WordPress

Η iBS παρέχει μηνιαία ενημέρωση του WordPress ώστε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο γνωρίζοντας ότι ο ιστότοπός σας λειτουργεί όπως ακριβώς πρέπει.

Αντίγραφα Ασφαλείας

Τα αντίγραφα ασφαλείας του ιστοτόπου είναι σημαντικά. Μην ανησυχείτε για την απώλεια δεδομένων, σας καλύπτουμε ότι και αν συμβεί!

Ασφάλεια

Ο ιστότοπός σας θα παραμείνει ασφαλής μέσω της  24ωρης παρακολούθησης. Αν κάτι απρόσμενο συμβεί, ο ιστότοπός σας μπορεί να διορθωθεί και να επανέλθει στην κανονικότητα του σε χρόνο μηδέν.

Παραμετροποίηση

Η iBS μπορεί να αναλάβει κάθε αίτηση προσαρμογής χαρακτηριστικών, από μικρές τροποποιήσεις σε μεγάλης κλίμακας εγχειρήματα. Πείτε μας τι χρειάζεστε και θα έχουμε ένα πλάνο διαθέσιμο για εσάς.

Μετάπτωση Δεδομένων

Είτε είστε δυσαρεστημένοι με τον τωρινό πάροχο ή απλά έτοιμοι για αλλαγή, θα αναλάβουμε τη μετάπτωση των δεδομένων σας εξ ολοκλήρου. Ένα από τα μέλη της ομάδας μας θα συνεργαστεί μαζί σας από την αρχή έως το τέλος της διαδικασίας.

Υποστήριξη από Ειδικούς

Αφού εγγραφείτε, θα χαίρετε άκρας προτεραιότητας των υπηρεσιών μας. Έτσι, όταν έχετε κάποια απορία ή χρειάζεστε κάποια επισκευή, απλά προβείτε σε ένα αίτημα τεχνικής υποστήριξης και θα σας απαντήσουμε άμεσα.

Τομείς Εξειδίκευσης

Οι Υπηρεσίες Παραγωγής Ιστοτόπων της iBS έχουν εξειδικευτεί σε πολλούς κλάδους:

Ναυτιλία

Υγειονομική Περίθαλψη

Λιανικό Εμπόριο

Βιομηχανίες

Επαγγελματικές Υπηρεσίες

Μεταφορικές

Αθλητισμός

Εφοδιασμός